UNIŠTIĆE LUNU, SLOBU I NJIHOVE PORODICE: Otkriven tajni plan Kije Kockar, zbog kog nikom neće biti dobro!

Tema broj jedan u srpskim medijima danima je ulazak Kristine – Kije Kockar u rijaliti “Zadruga“ budući da u istom rijalitiju borave i njen zakoniti suprug, pjevač Slobodan Radanović, i njegova ljubavnica, blogerka Luna Đogani. Dok zadrugari, pa i sami Sloba i Luna, nagađaju koji je motiv njenog ulaska, mi smo saznali da je ona ušla u “Zadrugu“ da bi mu se osvetila, što uključuje i iznošenje njegovog prljavog veša u javnost.

“Kristini je, narodski rečeno, prekipjelo! Smučilo joj se da gleda svog muža i njegovu djevojku kako joj svojom ljubavnom vezom nabijaju rogove, pa je riješila da i ona sama uđe u “Zadrugu“ i pokaže im šta je rijaliti šou! “Hoćete rijaliti, dobićete rijaliti“, ponavljala je Kristina pred ulazak. Znala je da će njen boravak sam po sebi njima predstavljati pakao, te nije imala na umu da uđe u rijaliti i krene da ih napada. Riješila je da igra drugačiju igru.

Provociraće ih na finjaka, ona je u tome maher! Planirala je da iznese u javnost sve što zna o njima. Pošto je Slobodan sa Lunom nju ogovarao u više navrata, pričao kako mu nije prala veš, kako nije poštovala njegove roditelje, kako nisu imali dvije godine s*ks, što ju je posebno pogodilo, i još štošta, ona je riješila da otkrije sve škakljivo što o njemu zna pred milionskim auditorijumom, a, da se razumijemo, dosta toga zna pošto su bili pet godina u vezi“, kaže Kijina prijateljica i dodaje:

“Svašta se dešavalo za tih pet godina, te se neće libiti da otkrije i njegove najmračnije tajne. Nema gore osvete od povrijeđene žene. Spremna je da ispriča sve o njegovim prevarama, novcu koji joj je dužan i kako ga je izdržavala. Sve će objelodaniti čim joj se ukaže prilika, budite sigurni u to“, poručuje njena prijateljica koja nije želela da se otkrije njen identitet u javnosti.

Ona kaže da Kijin ulazak neće biti dobar ni za Lunu, ali ni za njenu majku Anabelu Atijas, jer planira da ih uništi saznanjima koja je prikupila pred uzlazak u rijaliti.

“Neće biti pošteđene ni Luna ni Anabela. Kija je već u prepisci na Instagramu Anabeli zaprijetila da će objaviti njene kompromitujuće fotografije sa nekog broda na Savi, gdje je bila u muškom društvu, i spremna je da ispriča u “Zadruzi“ sve što o tome zna, ali to nije sve. Saznala je ona za još neke Anabeline tajne, a naoružala se i raznim pikanterijama i iz života njene kćerke. Bijesna je jer je pjevačica protiv nje pokrenula krivične prijave. Kristina se dobro informisala sa kojim muškarcima je bila u vezi Luna prije Slobe, te će sve to izaći na vidjelo bude li joj mala stala na žulj“, uvjerava Kijina drugarica.

Kako tvrdi drugarica, za ulazak Slobodanove supruge u rijaliti nisu bili njena majka i baka.

Majka Kristine Kockar Nadica Kamel i Kijina baka zabrinute su zbog njene odluke da dijeli život i hljeb sa svojim suprugom i njegovom novom partnerkom.

“Kija je još na početku emitovanja “Zadruge“ dobila ponudu da uđe u rijaliti šou kao ravnopravni takmičar, ali tada nije htjela za to ni da čuje. Međutim, kako više nije mogla da trpi pritisak javnosti i okoline zbog prevare muža koji je blamira i omalovažava u rijalitiju, riješila je da se pred cijelom nacijom razračuna s njim. Kijina mama Nadica i Kijina baka uopšte nisu bile za tu opciju i pokušavale su da je odgovore. Plakale su danima i preklinjale je da ne ulazi pred kamere, da ne sramoti sebe i njih. Molile su je da ostane dostojanstvena i da se ne spušta na Slobin nivo. Majka joj je tražila da se zakune da neće izneijti u javnost jednu tajnu koja bi Slobu “sahranila“.

S druge strane, Kiju je još prvi ulazak u rijaliti na nekoliko sati koštao posla jer je dobila otkaz zbog kompromitovanja avio-kompanije u kojoj je radila.

“Nadležni u avio-kompaniji riješili su da s Kijom prekinu radni odnos, pošto im njeno pojavljivanje u rijaliti šouu ne prija i narušava im ugled. Objasnili su joj da nije trebalo da se predstavi kao stjuardesa ukoliko nije mogla da kontroliše ponašanje jer javnim istupanjem predstavlja i kompaniju. To ju je dodatno iznerviralo jer je shvatila kako se njen svijet ruši po svim osnovama dok on uživa“, objašnjava izvor.

Draginja Radanović, Slobodanova majka, ponovo je zbog Kije završila u bolnici. Draginja, koja je srčani bolesnik, teško je podnela sve što je za nju snajka izgovorila u “Zadruzi“ i što joj sin pati, pa se to odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

“Nisam sposobna više da dajem izjave. Bolesna sam, ležim. Išla sam kod ljekara ponovo. Kija je takva kakvu je vidite. Njoj treba ovo zbog medija. Njoj je bitna popularnost, zato je ušla u rijaliti“, rekla je besno Draginja.  (Kurir)

You may also like

STRAVIČAN UDES: Automobil u kojem se nalazio Marko DNK proklizao na ledu, ZAVRŠIO U PROVALIJI!

Marko Kocić, bivši učesnik “Zadruge“, koji je zbog