POLICAJAC PUCAO LJUBAVNICI U ČELO, SEBI U SRCE: Zvali smo ga Svinjski, Miroslava je rekla da će je ubiti!

Nasred ulice surovo presudio ljubavnici! Poslije zločina je pobjegao i teatralno pucao sebi u srce ispred poznate  firme u Zemun polju! Miroslava Stojaković (46) iz Zemun polja, žrtva brutalnog ubistva, koje se dogodilo nasred ulice usred bijela dana, nedavno se žalila komšinici na svog ljubavnika, saobraćajnog policajca Miloša Jovanovića (49) iz Stare Pazove, govoreći: „Ubiće me jednog dana!” što se juče, nažalost, obistinilo.

Krvava drama se odigrala juče oko 12.30 u ulici Elija Fincija ispred broja 1a u Zemun polju. Saobraćajni policajac Miloš Jovanovic, rodom iz Zvornika, poslije kraće svađe potegao je pištolj i ubio ljubavnicu Miroslavu Stojakovic jednim metkom u glavu.

Poslije toga je krvavih ruku sjeo u svoj sivi „golf ” i odvezao se do poznate firme, ispred koje je teatralno pucao sebi u srce. Kako nezvanično saznajemo, oboje su se razvodili i dugo su bili u emotivnoj vezi, ali su raskidali zbog čestih svađa.

– Žena je pogođena u glavu i preminula je na licu mjesta. Petnaestak minuta kasnije, muškarac je presudio sebi hicem u srce. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt -rekli su nam očevici.

Komšije su nam potvrdile da je nesrećna žena živjela sama u Zemun polju i da se sa ljubavnikom čak i sudila zbog prijetnji smrću.

– Kćerka joj je završila prava i živi u Londonu. Miroslava nigdje nije radila. Bila je bolešljiva i izdržavale su je majka i kćerka. Majka joj je iz Hrvatske i nedavno je bila kod nje u gostima. Razvodila se od muža, koji živi u Batjanici. Sa Milošem je dugo bila u vezi. Žalila se da joj prijeti i da je zlostavlja. Čak su se i sudili, ali ne znam da li ga je prijavila za nasilje ili je riječ o nečem drugom – kaže komšinica Miroslave Stojaković.

Prema rijecima mještana, Stojaković je bio nezgodne naravi i mnogima se zamjerio zbog toga.

– Zvali smo ga Svinjski! Bio je zaje*an policajac i svima je prijetio. Znam ga igrom slučaja službeno i čuo sam da je čak bio i suspendovan jer je bio problematičan. Imao je ženu i tri kćerke i navodno se razvodio. Sa Miroslavom je bio u vezi, ali su raskinuli poslije nekog sukoba. Čuli smo da se iživljavao nad njom. Htjela je da ga ostavi, poslije čega joj nije dao mira. Bio je bahat. Vozio je motocikl i sa svima je dolazio u sukob jer je imao kratak fitilj! Mnogo se osilio, vjerovatno zbog toga što je radio u policiji – kaže poznanik ubice koji je insistirao na anonimnosti.

Policija je juče obavila uviđaj na mjestu zločina u Zemun polju i saslušala očevice zločina. Forenzičke ekipe su oko 14 sati odnijele tijela na obdukciju radi utvrđivanja povreda i tačnog uzroka smrti. (Alo.rs)

You may also like

STRAVIČAN UDES: Automobil u kojem se nalazio Marko DNK proklizao na ledu, ZAVRŠIO U PROVALIJI!

Marko Kocić, bivši učesnik “Zadruge“, koji je zbog