ON JE VEČERAS UBIJEN U NOVOM SADU! Izrešetan žestoki momak sa debelim dosijeom!

NOVI SAD – Marko Markuš (29), sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je večeras u Novom Sadu u klasičnoj sačekuši kod hotela “Sajam”, saznaje Kurir.

On je izrešetan večeras oko 21.30 časova u pucnjavi koja se dogodila u blizini hotela. Markuš je hitno prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, ali on je podlegao povredama.

Na licu mesta su jake snage policije, uviđaj je u toku.

Podsetimo Markuš koji je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, pravosnažno je oslobođen za to delo početkom ove godine.

Kako nezvanično saznajemo, pored ovog dela, njemu je ponuđena i nagodba vezana za incident koji se dogodio 2014. godine u Ulici Laze Talečkog u Novom Sadu, kad je ranjen policajac Dalibor Bogdanović.

“Suđenje za taj slučaj trebalo bi da počne 13. marta. Markušu se na teret stavljaju teške povrede koje je naneo Aleksandru Kovačeviću zvanom Dizel. Kovačević je, inače, kum navijača Jovana Kecmana, s kojim se te večeri Markuš tukao.

U tuči Markuš je Kovačeviću slomio vilicu i to se vodi kao nanošenje teških povreda. Tužilaštvo je tada Markušu ponudilo nagodbu, kako bi za to delo odgovarao godinu i po dana”, rekao je naš dobro upućeni izvor (kurir.rs)

You may also like

Odvojite 4 minuta za ovaj animirani film: Posle njega, razmislićete dobro šta je sreća (VIDEO)

Nakon toga, film se okreće jednom pacovu koji