Emina pevala iz sveg glasa: LAKO ĆEŠ TI BEZ MENE, A KAKO ĆU JA BEZ TEBE? (VIDEO)

2 min read
0
273

VIDEO:

Pevačica Emina Jahović objavila je danas na svom profilu na Instagramu da se posle 10 godina braka razvodi od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala.

Ona je na Dan zaljubljenih nastupila u jednom prestoničkom lokalu gde je sem svojih pevala i pesme drugih izvođača. Na svom porfilu na Instagramu objavila je video-snimak na kojem peva “Kad zamirišu jorgovani”, čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina, pa se može zaključiti da su stihovi posvećeni upravo Mustafi.

– Lako ćeš ti bez mene, al kako ću ja bez tebe – pevala je Emina iz sveg glasa.

Podsetimo, pavačica je na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila pisanja medija da je ipak došlo do kraha ljubavi između nje i njenog supruga.

– Želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila – napisala je Emina, između ostalog, dodajući da je njena i Mustafina najvažnija misija da ostanu dobri roditelji njihovim sinovima, Jamanu i Javuzu. pink.rs

Load More Related Articles
Load More By Eno Fa
Load More In Showbizz
Comments are closed.

Check Also

Anđelo NAPRAVIO HAOS, a onda se desilo NEŠTO NEOČEKIVANO!

YOUTUBE VIDEO: U rijalitiju Zadruga od noćas traje prava drama! Naime, došlo je do velike …